DAKREINIGING VOOR EEN STRALEND RESULTAAT

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor een dakreiniging!


Meer informatie


dakreiniging voor dakreiniging resultaat

Dakreiniging is niet alleen nodig omdat het mooi is!

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Een groene waas van algen, mossen, schimmels of zwarte aanslag. Het maakt het er niet mooier op maar tast de dakpannen ook nog eens aan. Dakreiniging is een mooie oplossing om dit allemaal te voorkomen.

Het reinigen van een pannendak is niet omdat het alleen mooi is! Door regelmatig onderhoud aan uw dak voorkomt u problemen in de toekomst. Bijkomend voordeel is dat het ook nog is mooi eruit ziet! Wij van Gevelreiniging Nederland zijn gespecialiseerd in professionele dakreiniging. Zo werken wij met meerdere methodes om dakpannen te reinigen; zoals het stoomcleanen of softwashen van de dakpannen. Ook kunt ervoor kiezen voor een extra bescherming door uw dak te impregneren of te coaten met speciaal transparant hydrofobeermiddel voor dakpannen. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Type daken die wij reinigen


Betonpannen of leipannen wij weten wat de beste methode is!


Dit zijn de meest voorkomende type dakpannen die gereinigd worden. Doordat wij veel verschillende technieken tot onze beschikking hebben, kunnen wij voor elk type dakbedekking een oplossing bieden! Heeft u dus geen dakpannen maar bijvoorbeeld dakbeplating ook dan kunnen wij u van dienst zijn! Dus ook als u uw dakbedekking er niet tussen ziet staan, kunt u gerust een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Voordelen door het reinigen van dakpannen


Verleng de levensduur van uw dakpannen


Verlengde levensduur van de dakpannen doordat ze niet meer aangetast worden door alg en mosgroei.

Minder kans op lekkages en vorstschade met alg en mosvrij dak.

Verbeterde aanzien van uw woning of pand.

Verminderd de aanhechting van algen en mossen.

Met regelmatig onderhoud voorkomt u grotere eenmalige uitgaven aan reparaties.

Een offerte op maat in drie stappen.

Eenvoudig een offerte op maat aanvragen1

Maak foto's van uw dak

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Veel voorkomende vervuilingen die wij reinigen


Voor elke type vervuiling een oplossing


Dit zijn de meest voorkomende soorten vervuilingen die u op uw dak kunt aantreffen. Mocht u een ander soort vervuiling hebben? Vast en zeker kunnen wij dan ook met oplossing komen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw dak.

Mos

Algen

Korstmos

Zwarte aanslag door atmosferische vervuiling

Hoe reinigen wij dakpannen?


Een techniek voor elk type dakpan

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Wat kost dakreiniging?


Dakreiniging kosten toegelicht


Doordat elke dak anders is qua vorm, oppervlakte, staat of vervuiling is het lastig van te voren een exact tarief te geven zonder specifieke feiten over uw dak te weten. Om zo transparant mogelijk te zijn vindt u op onze tarieven pagina indicatieve tarieven voor het reinigen van dakpannen en gevels terug.

Om onze klanten van een heldere prijsopgave te kunnen voorzien hebben wij het aanvragen van een offerte zo simpel mogelijk gemaakt. Zo bieden wij u een simpele manier om een vrijblijvende offerte aan te vragen zonder enige verplichtingen.

Offerte aanvragen

Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap