Bedrijfspand reinigen.

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor een professionele gevelreiniging bij u in de buurt!


Meer informatie


Bedrijfspand reinigen met SoftWash

Uw bedrijfspand professioneel en duurzaam laten reinigen

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van uw bedrijf. Bij Gevelreiniging Nederland begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten en wat de rol van de eerste indruk is. Voor ondernemers en bedrijven in Nederland staan wij dan ook klaar om uw bedrijfspand grondig te reinigen.

Bij een bedrijfspand reiniging zorgen wij onder andere voor een gevelreiniging, damwandreiniging, dakreiniging en het reinigen van de bestrating. Elk facet van de uitstraling van uw bedrijf wordt aangepakt om tot een optimaal resultaat te komen. Hierbij maken wij veelal gebruik van de SoftWash methode en het Stoomcleanen. Met deze methode kunnen wij op een snelle maar duurzame manier het exterieur uw pand grondig reinigen. Doordat wij meerdere technieken en methodes tot onze beschikking hebben, kunnen wij voor elke type bedrijfspand, oppervlakte en locatie een passende oplossing aanbieden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het reinigen van uw bedrijfspand? Vraag dan zeer eenvoudig en snel en vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen

Deze werkzaamheden voeren wij uit bij een bedrijfspand reiniging


Alle werkzaamheden in kaart gebracht


Bij een bedrijfspand reiniging zorgen wij dat alle facetten van uw bedrijfspand volledig gereinigd worden. Dit doen wij door een gevelreiniging, gevel impregnatie, dakreiniging en terrasreiniging toe te passen. Hierbij kunnen wij meerdere technieken toepassen, waarbij SoftWash de meest voorkomende techniek is door zijn duurzame en gevelbesparende eigenschappen.

Hoe wij uw bedrijfspandreinigen


Een stralend bedrijfspand in drie stappen


SoftWash is bij uitstek de perfecte techniek om een bedrijfspandgevel te reinigen. Deze duurzame manier van reinigen biedt een uitstekend resultaat waarbij het risico van beschadigingen op uw gevel nihil is.

gele baksteen reinigen stap 1

Stap 1

Wij reinigen uw bedrijfspand met de SoftWash methode.

gele baksteen reinigen stap 2

Stap 2

Wij impregneren de gevel om langdurige bescherming en resultaat te garanderen.

gele baksteen reinigen stap 3

Stap 3

Uw bedrijfspand straalt weer als nieuw en is volledig beschermt tegen de weersinvloeden!

Een offerte op maat in drie stappen.

Eenvoudig een offerte op maat aanvragen1

Maak foto's van uw gevel of dak

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap