Bescherm uw gevel met gevel impregnatie!

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor een professionele gevelreiniging bij u in de buurt!


Meer informatie


gevelreiniging voor gevelreiniging resultaat

Gevel impregnatie houdt uw gevel langdurig in nieuwstaat!

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Heeft u net een nieuw huis gekocht maar ziet uw gevel er na een paar maanden al niet meer stralend uit? Grote kans dat de gevel bij oplevering dat niet geimpregneert is! Gevelimpregnatie vormt een beschermende laag over uw gevel en houdt vocht en vuil weg van uw gevel.

Zonder een beschermende laag over de gevel geeft u mossen, algen, zwarte aanslag en overige oorzaken van gevelvervuiling vrij spel. Wanneer u hier niet op tijd bij bent kan dit erg vervelende gevolgen hebben. Zonder gevel impregnatie krijgt vocht de kans de gevel binnen te dringen, kunnen schimmels hun intrede doen met mogelijke lekkages en scheuren in de gevel als gevolg. De beschermende laag dat gevel impregnatie biedt, zorgt zo niet alleen voor een mooie gevel maar bespaar u ook nog eens hoge herstelkosten!

Bescherm uw gevel en portemonnee en kies voor gevel impregnatie door Gevelreiniging Nederland. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

De voordelen van gevel impregnatie


Alle werkzaamheden in kaart gebracht


Gevel impregnatie biedt voordelen voor zowel uw gevel als portemonnee. Door de gevel te beschermen bespaart uw kosten van herhaaldelijk gevel reinigen en kosten van het herstellen van schades aan de gevel. Wij zetten alle voordelen voor u op een rijtje.

Water en vuil afstotende beschermlaag

Witte uitslag wordt verhinderd

Bespaar op herstelkosten en gevelreiniging

Gevels en dakpannen blijven lang mooi en schoon

Bespaar op energiekosten

Een offerte op maat in drie stappen.

Eenvoudig een offerte op maat aanvragen1

Maak foto's van uw gevel of dak

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Wat kost gevel impregnatie?


Gevelrenovatie kosten toegelicht


Doordat elke gevel anders is hanteren wij geen vast tarief per vierkante meter bij een gevelreiniging. Elke gevel vereist maatwerk afhankelijk van het type gevel, ouderdom van de gevel en mate van vervuiling van de gevel. In sommige gevallen dienen ook voegen te worden hersteld. Op onze tarieven pagina vindt u onze indicatieve prijzen terug.

Om onze klanten van een heldere prijsopgave te kunnen voorzien hebben wij het aanvragen van een offerte zo simpel mogelijk gemaakt. Zo bieden wij onze klanten een manier om een vrijblijvende offerte op te vragen om zo een exacte kostenberekening voor uw gevel te krijgen.

Offerte aanvragen

Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap