Professionele terrasreiniging

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor terrasreiniging!


Meer informatie


gevelreiniging voor gevelreiniging resultaat

Laat uw terras weer stralen met een terrasreiniging!

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Een schoon terras bepaalt voor een groot deel het aanzien van uw woning of bedrijfspand. In de verschillende seizoenen dat ons land rijk is kan het terras al snel erg vervuild er uit gaan zien. Deze vervuiling kan door gladheid zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Herstel het aanzien van uw woning of bedrijfspand, zorg voor veiligheid en kies voor een professionele terrasreiniging door Gevelreiniging Nederland!

Bij een terrasreiniging verwijderen wij al het vuil door mossen, algen, groene/zwarte aanslag en alle andere soorten van vervuiling middels onze Kokend Heetwater Techniek. Hiermee reinigen wij het volledige terras zonder dat hier chemicaliën aan te pas komen. Met deze milieuvriendelijke manier van reinigen zorgen wij voor geen beschadigingen aan planten en andere levende organismen. Na afloop vullen wij de voegen tussen de stenen weer met brekerzand en kunnen wij het terras behandelen met een anti alg en mos middel.

Offerte aanvragen

Hoe wij een terrasreiniging uitvoeren


Een schoon terras in drie stappen


kalkzandsteen reinigen stap 1

Kokend Heetwater Techniek®

Wij reinigen uw terras met water op 100 graden Celsius zonder chemicaliën. De meest milieuvriendelijke en voordelige manier. Al het vuil wordt hiermee grondig van uw terras verwijderd.

kalkzandsteen reinigen stap 2

Terras behandelen

De voegen worden weer gevuld met brekerzand voor een nette uitstraling. Optioneel kunnen wij het terras behandelen met een anti algen en mos middel voor een blijvend resultaat.

kalkzandsteen reinigen stap 3

Langdurig resultaat

Uw terras laten wij in stralende staat achter en het aanzien van uw woning of bedrijfspand is hersteld.

Een offerte op maat in drie stappen.

Eenvoudig een offerte op maat aanvragen1

Maak foto's van uw terras

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap