Gevelrenovatie herstelt uw gevel terug in nieuwstaat!

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor een professionele gevelreiniging bij u in de buurt!


Leer ons kennen


gevelreiniging voor gevelreiniging resultaat

Gevelreiniging brengt uw gevel weer in nieuwstaat!

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Over de loop van de jaren kunnen weersomstandigheden en vervuiling een zware aanslag op uw gevel vorming. Los van ‘vieze’ plekken kunnen er scheurtjes in de gevel en voegen ontstaan. Dit is niet alleen minder fraai om te zien, maar kan ook nog eens voor problemen aan uw woning zorgen zoals lekkages. Bij een gevelrenovatie pakken wij uw volledige gevel van A tot Z aan! Wij verzorgen de gevelreiniging, herstellen scheuren in de gevel, herstellen de voegen en impregeren de gevel tot slot voor een langdurig resultaat.

Een gevelrenovatie is een van de beste investeringen die u kunt doen om de staat van uw woning op te knappen. U voor komt vervelende schades en bovendien verhoogt u het aanzien van uw woning. Wij verzorgen het volledige proces voor u! Bent u benieuwd wat wij in uw specifieke geval kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Deze werkzaamheden voeren wij uit bij een gevelrenovatie


Alle werkzaamheden in kaart gebracht


Bij een gevelrenovatie wordt u volledige gevel van top tot teen aangepakt. Wij beginnen met het herstellen van scheuren in de gevel. Zodra dit voltooid is kan het voegwerk worden aangepakt gevolgd door een gevelreiniging. Na afloop impregneren wij de gevel zodat u langdurig verzekerd bent van een mooi resultaat.

Scheuren in de gevel herstellen

Stenen vervangen

Voegwerk herstellen

Gevel reinigen

Gevel impregneren

Een offerte op maat in drie stappen.

Eenvoudig een offerte op maat aanvragen1

Maak foto's van uw gevel of dak

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Wat kost een gevelrenovatie?


Gevelrenovatie kosten toegelicht


Doordat elke gevel anders is hanteren wij geen vast tarief per vierkante meter bij een gevelrenovatie. Elke gevel vereist maatwerk afhankelijk van het type gevel, ouderdom van de gevel en mate van vervuiling van de gevel. In sommige gevallen dienen ook voegen te worden hersteld. Om onze klanten van een heldere prijsopgave te kunnen voorzien hebben wij het aanvragen van een offerte zo simpel mogelijk gemaakt. Zo bieden wij onze klanten een manier om een vrijblijvende offerte op te vragen om zo een exacte kostenberekening voor uw gevel te krijgen.

Offerte aanvragen

Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap