Gevelreiniging is mooi en onderhoud is behoud!

Ontvang binnen een dag een persoonlijke offerte voor een professionele gevelreiniging bij u in de buurt!


Meer informatie


gevelreiniging voor gevelreiniging resultaat

Gevelreiniging houdt uw gevel mooi en bespaart kosten!

Gevelreiniging Nederland staat voor u klaar


Het reinigen van de gevel is een goede manier om de muren mooi en netjes te houden. U heeft het vast en zeker wel eens meegemaakt. Een woning dat ineens opvalt of aanspreekt terwijl dat nooit eerder was gebeurt. Dit doen wij dus! Gevelreiniging is niet alleen omdat het mooi is maar ook om de muren in een goede technische conditie te houden. Zonder dat u het weet tast vervuiling uw gevel aan. Was het vroeger nog zo dat je de muren pas ging reinigen bij problemen of als er een renovatie gedaan moest worden. Is het tegenwoordig al vaak onderdeel van een goed onderhoudsplan. Daarbij vinden de meeste mensen het ook mooier na een gevelreiniging.

Doordat wij verschillende technieken gebruiken om de gevel te reinigen kunnen wij altijd de juiste oplossing en advies geven. Hierbij maakt het niet uit wat voor soort vervuiling of type pand u heeft. Wij luisteren naar de wens van de klant en kiezen voor de meest geschikte oplossing om de gevel schoon te maken. Verder op onze pagina vindt u informatie over veel voorkomende soorten vervuiling, type ondergrond en de technieken dat wij kunnen toepassen. Komt u er niet uit en wilt u toch graag advies dan kunt zonder problemen even bellen of mailen.

Offerte aanvragen

Veel voorkomende gevels di wij reinigen!


Van stenen gevels tot complete bedrijfspanden


Hieronder vindt u een impressie van de verschillende type gevels die wij reinigen. Doordat wij veel verschillende technieken tot onze beschikking hebben, kunnen wij voor elk type gevel een oplossing bieden! Dus ook als u uw eigen type gevel er niet tussen ziet staan, kunt u gerust een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Een offerte in drie simpele stappen.

Ontvang snel een scherpe offerte op maat!1

Maak foto's van uw gevel of dak

2

Verstuur ons de foto's via het offerteformulier

3

Ontvang uw offerte binnen 24 uur

Veel voorkomende vervuilingen wat wij reinigen


Voor elke type vervuiling een geschikte oplossing!


Dit is een overzicht met de meest voorkomende vervuilingen wat wij reinigen. Door op de vervuiling te klikken vindt u meer informatie en de bijbehorende oplossingen die wij kunnen aanbieden. Mocht u een ander soort vervuiling hebben? Vast en zeker kunnen wij dan ook met oplossing komen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het reinigen van uw gevel.

Onze gevelreiniging technieken


Een techniek voor elk type gevel

Snel een offerte op maat

Duurzame oplossingen

Niet nodig om thuis te blijven

Met een 9.8 beoordeeld

Hoe wij gevels reinigen


Het proces naar een schone gevel


Doordat elke gevel uniek is en een eigen aanpak vereist, hebben wij verschillende manieren van gevelreiniging tot onze beschikking. Zo is het bij een monumentale gevel niet wenselijk om met ‘grof geschut’ de gevel te reinigen. Ook vergt de oorzaak van de gevel vervuiling een verschillende aanpak om tot een optimaal resultaat te komen.

Voor wij aan de slag gaan zorgen wij dan ook dat de gevel grondig geïnspecteerd wordt en nemen wij uw wensen door. Eventueel kunnen wij bij een gevelreiniging ook delen van u gevel renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het herstellen van uw voegen of barsten in de gevel.

Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke gevel? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Wat kost gevelreiniging?


Gevelreiniging kosten toegelicht


Doordat elke gevel anders is hanteren wij geen vast tarief per vierkante meter bij een gevelreiniging. Elke gevel vereist maatwerk afhankelijk van het type gevel, ouderdom van de gevel en mate van vervuiling van de gevel. In sommige gevallen dienen ook voegen te worden hersteld. Op onze tarieven pagina vindt u onze indicatieve prijzen terug.

Om onze klanten van een heldere prijsopgave te kunnen voorzien hebben wij het aanvragen van een offerte zo simpel mogelijk gemaakt. Zo bieden wij onze klanten een manier om een vrijblijvende offerte op te vragen om zo een exacte kostenberekening voor uw gevel te krijgen.

Offerte aanvragen

Gevelreiniging projecten


Zij gingen je voor


Bel mij terug

Bent u geinteresseerd in een van onze diensten en wilt u dit graag met ons doorspreken? Dat kan! Laat uw telefoonnummer achter in onderstaand veld en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.© 2021. GEVELREINIGING NEDERLAND is een handelsnaam van P. Prak Gevelrenovatie.
Ontworpen door Dijkman Design. Sitemap